Att finna sina monster

Att finna sina monster

Nu och då går vi omkring med monster inom oss  och oavsett vilken hotbild de representerar så är det något som stör vardagen, grusar sikten och dödar kreativiteten och fördelar tyngdpunkten på ett sådant sätt att vi blir i obalans. Min erfarenhet är att det bästa sättet att ta i tu med dessa objudna är att själva möta dem någonstans där vi hämtar energi, det kan vara hemma hos familjen, med goda vänner, men det kan också vara på en ensam tyst och kontemplativ plats som i mitt fall i skogen där jag på något sätt lyckas visualisera dem, förminska och trivialisera dem och ibland till och med skratta åt dem. Jag tänker inte teckna upp mina, men vetskapen att de alltid kommer att lufsa omkring därute men att jag kan tämja dem gör att morgondagen klarnar och lusten återvänder.

_DSF5452jpg_DSF5453jpg_DSF5428jpg