Om att mota gubben i grind

Om att mota gubben i grind

Igår köpte jag min första cykel (en Orbea "gravelbike" grusvägscykel) som jag inte hittat på
blocket eller som lågprismärke på någon stor cykelkedja (virvel )Förmodligen ett lagom fåfängt försök att försöka skjuta upp tillgubbandet temporärt, men i bästa fall så är det ett sätt att hålla andra spöken och demoner på avstånd eftersom jag märkte hur när skridskosäsongen var över och jag inte var lika fysiskt rörlig längre snabbt gick ner mig både i humör och fysik. Men nu ska det bli ändring. Jag bor ju också så till att det finns många mil grusvägar bakom låsta bommar som bara vill bli upptäckta av en sån som mig. Idag cyklade jag någon timme i grannskapet bara för att få en känsla och avslutade hemma i trädgården med kaffe och en glass

DSCF1921jpgBlåeld och gullkrageDSCF1918jpgDSCF1923jpgGofika